Sådan vælger du den perfekte bamse

Sådan vælger du den perfekte bamse

Hos My Teddy & Friends ønsker vi at tage dig med på en rejse, når du skal finde din nye bløde ven. Vi ved og har erfaret, hvilken stor tryghed og betydning tøjdyr kan give igennem hele livet. Det kan være svært (nærmest umuligt) at erstatte en bamse, og derfor har vi kun bamser i den højeste kvalitet.

Nu starter vi rejsen ved at tage det første skridt. Vi skal have fundet dig en bamse!

Vi har et kæmpe stort udvalg af forskellige tøjdyr. Derfor skal der helt sikkert nok være den, som du er på udkig efter. Hvis du for eksempel er på udkig efter en hundebamse, så husk, at vi har mange forskellige racer og flere forskellige farver. Vi har prøvet at gøre det nemmere og mere overskueligt for dig ved at lave nogle forskellige sorteringsmuligheder. Se udvalget her.

Vi håber, at du fandt den perfekte bamse. Næste skridt på vores rejse er, at vi skal have fundet noget tøj til din bamse

Måske skal du have skaffet os en helt garderobe? For der er nemlig virkelig meget forskelligt tøj at vælge imellem. Du kan finde vintertøj, sommertøj og en masse uniformer. Måske ønsker du, at din bamse skal gå rundt i fodboldtøj eller superheltetøj. Her kan du i hvert fald virkelig få lov til at give din bamse et personligt præg. Tryk her.

Det sidste skridt er at finde en lyd til din bamse

Valgte du hundebamsen, kunne det så ikke være fedt, at den sagde som en hund? Eller en abebamse, der faktisk siger som en abe. Vi synes, at det er super sejt! Find alle vores lyder her. Man kan faktisk også få en lydoptager, der optager din egen lyd. Altså en stemmeoptager. Det kan du læse mere om her.

Vi håber, at du har fundet din nye bløde ven

Nu stopper rejsen midlertidigt her hos My Teddy & Friends, men vi vil dog glæde os til at se dig igen.  Vi lover, at vi har passet godt på din bamse, men nu vil vi skynde os at sende den ud til dig, fordi det er jo faktisk nu, at rejsen først for alvor starter. Vi håber, at I sammen må komme ud på nogle dejlige eventyre.

De varmeste hilsener
My Teddy & Friends

Udgivet i Blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.