Køb din påskegave her

Nu ligger påsken lige rundt om hjørnet! Hos My Teddy & Friends håber vi, at i alle må få nogle skønne dage med jeres kære.

Måske lykkedes du ikke med at gætte kreatøren bag dit gækkebrev? Og måske synes du, at chokoladeæg er blevet en lille cliché? Eller måske kender du nogle, der bare skal have en dejlig overraskelse her i denne skønne højtid. Vi har en løsning!

Vi har fået nogle splinternye fantastiske bamser her til påsken. Vi er helt vilde med Den Stribede And Addy ! Denne bamse bringer virkelig påskestemning med sig. Bamsen har en dejlig gul påskefarve med sjove og friske striber på benene. Det er helt sikkert en påske favorit her hos My Teddy & Friends.

Billeder af vores påske-bamser

påske bamser kylling kanin

Når man siger påske, siger man også påskeharen. Vi har desværre ikke nogen hare, men vi har til gengæld en masse kaniner, som helt sikkert vil pynte til de mange påskemåltider. Det vil uden tvivl også være en herlig værtsgave. Prøv at se vores flotte bamse: Den Cremefarvede Kanin. En anden bamse som vi bliver nødt til at nævne er Hvidkaninen Helene. To meget elegante og klassiske bamser. I andre farver har vi eksempelvis: Kaninen Kaja, Den Brune Kanin og Pinkkaninen Pauline. Til den hjertelige modtager har vi Hjertekaninen Hollie.

Vi ønsker dig og dine kære en dejlig påske!

De kærligste og blødeste hilsner
My Teddy & Friends

Udgivet i Blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.