Om os

Bamser i høj kvalitet

Vi på My Teddy & Friends ved godt, hvor vigtigt det er, at man får leveret bamser i høj kvalitet. Derfor har vi også arbejdet på at finde den bedst mulige leverandør i Kina. Alle bamser er af den fineste kvalitet, som virkelig skal opleves. Desuden er alle bamser special designede til netop det, du leder efter.

Uanset om det handler om en bamse til dit barn, din niece eller til en helt tredje, så er vi sikre på, at du bliver tilfreds, når du handler hos os. Vi har åbent 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Så du kan allerede bestille i dag.

For os er service og kvalitet nogle vigtige faktorer. Derfor handler vi med de autoriserede producenter i Kina. Dette er for at undgå, at kvaliteten ikke bliver dårligere, selvom vores produkter er billige. Samtidig medfører dette at vi kan tilbyde nogle konkurrencedygtige priser. Hvis du har nogle spørgsmål, så skriv til os direkte på Facebook eller på e-mail. Vi svarer oftest inden for 30 minutter.

Hos os handler du altid med 30 dages fuld returret på alle varer. Så tøv ikke med at tjekke vores bamser ud allerede i dag. Vi håber, du får en god oplevelse med at handle hos My Teddy & Friends. Se vores udvalg ved at klikke her.

Hvorfor handle hos os?

Hos My Teddy & Friends mener vi ikke, at man behøver at betale mange penge for bamser i høj kvalitet. Vi ønsker, at alle børnefamilier opnår glæden ved at kunne lege med søde bamser, som kan give tryghed til barnet. Derfor forsøger vi hver dag at sætte prisen så lavt som muligt, mens vi garanterer den højeste kvalitet. Alle vores bamser er lavet af bomuld, hvilket gør dem rigtig bløde. Hos os er barnet nemlig i højsædet!

Ejerskifte

Den 14. maj 2019 åbnede shoppen igen efter at CodeCon havde opkøbt aktiviterne i My Teddy & friends. CodeCon ejer og driver også slikbutikken Fredagssnolder.dk som både er er en webshop og en fysisk butik.

CodeCon ejes 100% af Flemming Christensen. I firmaet arbejder børnene Simon, Rasmus og Emma og 3-7 ungarbejder alt afhængig af travlhed/årstid.