My Teddy And Friends Logo

Historien bag My Teddy & Friends

Det er 5 år siden, at My Teddy & Friends blev lanceret med en hjemmeside og dertilhørende webshop. I sin tid var teamet bag virksomheden 2 unge drenge, som senere blev 7,  dog med en mere differentieret alder.

I slutning af april 2019 blev shoppen købt af CodeCon (Flemming Christensen) som også ejer Fredagssnolder.dk (slikshop og slikbutik).

Vi ønsker at give forældre et alternativ til dyre legetøjskæder. Et alternativ hvor du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten fra større legetøjskæder, men alligevel kan forvente lavere priser. Vi har forhandlet os til en fantastisk aftale med en dygtig producent. Derfor håber vi, at du vil give vores bamser en chance. Det vil du ikke fortryde.

Virksomhedens står på 3 ben

Webshoppen

En af virksomhedens ben er vores webshop. Her har vi muligheden for at kunne sælge de produkter, vi er meget stolte af til private til denne gode pris. Her er det vigtigt for os, at du får hurtige svar gennem kundeservice, så du kan føle dig tryg ved at handle hos os.

Salg til virksomheder

Et andet ben My Teddy & Friends står på, er vores B2B salg. Vi sælger til virksomheder af større partier og med forskellige løsninger. Dette kunne eksempelvis være en løsning med bamser med en bestemt uniform, der er målrettet din virksomhedskunder. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få et uforpligtende tilbud. Hvis du skulle være interesseret i at lave en aftale med os, så skriv eller giv os et opkald. Du finder vores informationer under kontakt.

Events

Vi har en eventløsning, hvor vi kommer ud til open by night, messer eller andre begivenheder, hvor vi kan komme og skabe godt humør til stor glæde for børnene. Vi tager vores bamsemaskine med, som kan fylde bamserne op. Først vælger børnene sit bamseskind og får her den fulde oplevelse af at lave deres egen bamse. Vi elsker at være tilstede i sådanne arrangementer, hvor børnenes glæde over selv at lave deres bamse er en smitsom glæde. Hvis du er interesseret i vores eventtilbud, så tag fat i os. Du finder vores informationer under kontakt.

 

Udgivet i Blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.