Betingelser

Ekspedition

Alle varer bestilt på www.myteddyandfriends.dk sendes fra:

My Teddy & Friends v/CodeCon
Mejlbyvej 701
8530 Hjortshøj
+45 29808039
CVR.: 36547308

Fragt

Alle varer, som er på lager, må forventes at blive leveret inden for 1-3 hverdage. De bliver leveret med GLS omdeling til prisen 49 kr.

Varerne kan også afhentes gratis.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.myteddyandfriends.dk. Dette gælder for alle varer. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Eneste omkostning du har, når du fortryder, er fragten. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere hvis du udfylder vores formular på fakturaen. www.myteddyandfriends.dk betaler ikke for portoen af returvaren.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
My Teddy & Friends v/CodeCon
Mejlbyvej 701
8530 Hjortshøj

Reklamationsret

Vi tilbyder altid 24 måneders reklamationsret på dit køb. Under reklamationen godtager vi den altså ikke, hvis skaden skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra din side.

Betaling

Betalingen kan ske via QuickPay, som håndterer betalingen sikkert. Vi tager imod MasterCard, Maestro, Visa og MobilePay. Din sikkerhed betyder meget for os. Derfor har vi valgt de mest sikre former for onlinebetaling. Pengene hæves først fra kundens konto når varen er afsendt.

Persondata

Persondata forbliver sikkert og bliver ikke misbrugt eller på nogen måde offentliggjort for nogen, men bruges kun i forhold til forsendelse. Vi videresælger ikke private oplysninger til trejdepart.

Fejl og mangler

Der tages forbehold for skrive- eller slåfejl, i forbindelse med varer og priser på denne side, samt udsolgte og udgåede varer.